Известие

Collapse
No announcement yet.

Алфа 145-146, тема за общи приказки

Collapse
This is a sticky topic.
X
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• ---
    Last edited by ivan dimitrov; d.m.y г., 13:52.
    Арфа Ромео 146 1.6 боксер

Comment

• Първоначално публикувано от malkia_jiraf Покажи съобщение
      Здравейте имам един въпрос .Скоростна кутия от 156 1.8 дали ще стане на 145 QV
      Като кутия трябва да стане, но е с други предавателни числа.
      По-добре си търси от 145/6.
      166 2,4JTD 20V Sportronic Edizione collezionisti
      ex 156 2,4JTD; ex 146ti; ex 145 1,6 boxer

Comment

• Малко трудно ще се преправи,понеже КуВе-то ти е с помпи и аксиален лагер,отделно скоростите са със щангички(знаеш за кои говоря),а 156-цата е с лагер помпа и жила.
        Fiat Bravo 1.6 16V 97" ex ex...My first italian beast
        Alfa Romeo 145 Quadrifoglio Verde 95" 150+++hp ex... Bye my come dream...
        Alfa Romeo 156 1.8 T.S. 99" with head from Quadrifoglio Verde ex.
        Alfa Romeo 155 2.0 8V SUPER 94"

Comment

• Колеги

Колеги Търся цялата долна част на двигателя 145 2.0 16в ако някой има предложения ще съм много благодарен цяла Варна обиколих и няма никъде

Comment

• ---
            Last edited by ivan dimitrov; d.m.y г., 14:24.
            Арфа Ромео 146 1.6 боксер

Comment

• Някой знае ли къде се намира заводската аларма на 145. 97 година е, а на диода на стъклото пише meta system
              sigpic
              145 1.6ts 16v 97г.

Comment

• Отваряш багажника,където е механизъма за вратата(на баажника) малко в дясно под пластмасовата кора се намира.

Comment

• Колеги, главата на 1,8 ТS съвместима ли е с тази на quadrifoglio verde и при една евентуална смяна на моята с такава какви са необходимите неща освен главата, сиг. комп., смукателен и изпускателн колектор. друго има ли и ако някой го е правил да сподели как се държи колата каква е мощността им и за какви пари става въпрос.

П.С. с колата от подписа съм всичко и е сток.
                  Поздрави и Весели празници!
                  -------------------------------
                  ALFA ROMEO 146 1.8 Twin Spark with head from QV - EX
                  ALFA ROMEO 159 1.9 JTDm 16V , 150+++

Comment

• Здравей колега,погледни ми подписа и се вгледай в 156-цата Аз и приятелката ми правихме интервенцията,очаквай ЛС.

Comment

• Колеги, здравейте!

Имам следният проблем:
                      Колата ми е 145 КуВе и е с проблем в средното триъгълното гърне под задните седалки. Искам да го елиминирам и заменя с тръба, но колата ми е в чужбина, а искам тук да им направят тръбата и да си я занеса там.

Трябва ми някой от Варна с половин час свободно време, да се срещнем някъде където правят ауспуси и да се сложи неговата 145 на канала. Без да се демонтира нищо, просто се извива една тръба и се гледа за мостра истинското гърне. Това е! Който се навие черпя го една ФААААНТАААА! Тел. ми е 0988.983.889 (Явор).

П.С. Стават всякакви 145/146 Туин Спарк. Средното им гърне е еднакво.
                      145 QV Selespeed
                      GTV 2.0 TS ´01

Comment

• Намерих!
                        145 QV Selespeed
                        GTV 2.0 TS ´01

Comment

• Първоначално публикувано от bobi_kz Покажи съобщение
                          Колеги, главата на 1,8 ТS съвместима ли е с тази на quadrifoglio verde и при една евентуална смяна на моята с такава какви са необходимите неща освен главата, сиг. комп., смукателен и изпускателн колектор. друго има ли и ако някой го е правил да сподели как се държи колата каква е мощността им и за какви пари става въпрос.

П.С. с колата от подписа съм всичко и е сток.
                          Поздрави и Весели празници!
                          Аз мисля че главите са еднакви,разликата е в валовете.Иначе ако искаш да го направиш вече да има и ВИС ти трябва инсталация колектор и комп. Ако се решиш да го правиш имам тези неща.
                          Alfa Romeo 146 2.4JTD '00 230hp
                          Alfa Romeo 166 2.4JTD 175hp FL '04 - на части
                          Mercedes Benz ML270 CDI FL '03
                          Mercedes Benz A170 CDI FL '01
                          Yamaha FZ1 Fazer 150hp '08

Comment

• Първоначално публикувано от acko88 Покажи съобщение
                            Аз мисля че главите са еднакви,разликата е в валовете.Иначе ако искаш да го направиш вече да има и ВИС ти трябва инсталация колектор и комп. Ако се решиш да го правиш имам тези неща.
                            1,8 и 2,0 от еднакви поколения след гарнитурата на главата нагоре, всичко е еднакво Колегата ако иска да ъпгрейтва му требе дъно от 2.0, а не глава.
                            Fiat Punto 1.4GT 1996
                            Hyundai Tucson 2.0 2007
                            Renault Clio 1.5 2019

Comment

• Валовете са еднакви,там няма разлика.Променлива геометрия е хубаво да има,но там хамалогията е голяма,докато при мен мотора си е ЦФ2 и си го има и работата е значително по-малка.

Comment

• хора почвате да ме карате да се съмнявам какво да правя..
                                -------------------------------
                                ALFA ROMEO 146 1.8 Twin Spark with head from QV - EX
                                ALFA ROMEO 159 1.9 JTDm 16V , 150+++

Comment

Working...
                                X